Newsletter

Jáhlové lívanečky

Recepty » Jáhlové lívanečky

Příprava:

1 hrnek jáhlových vloček

1,5 hrnku rýžového mléka (může být i klasické polotučné mléko)

1 banán

1 nastrouhané jablko

1 lžíce strouhaného kokosu

2 lžíce špaldové mouky

2 vejce

1 lžíce medu

Postup:

Vločky zalijeme horkým mlékem a necháme 5 minut změknout. Poté přidáme ostatní suroviny a vše rozmixujeme. Smažíme (na sucho) na teflonové pánvi pomalu, aby se lívanečky dobře propekly a nespálily se. (pokud nepůjdou obracet, přidejte víc mouky). 

Na ozdobu potřete bílým jogurtem a ozdobte ovocem (nebo rozmixujte jogurt s ovocem).

 

Dobrou chuť Vám přeje tým ZkusToZdrave.cz